Vi tillför

energi

drivkraft

och

prestation

Vi är experter inom affärsutveckling, export och internationalisering


Swedexport är ett gäng erfarna exportutvecklare som har ett enda uppdrag. Det är att skapa faktiska affärsvärden och resultat för våra kunder. Det gör vi genom att ta tankar, visioner, drömmar och planer och omsätta dem till resultatdrivande åtgärder. Vi gör det svåra enklare och överför vår kompetens till era medarbetare. För att ni skall nå era mål.

Vi är experter inom affärsutveckling, export och internationalisering. Gemensamt har vi erfarenhet från cirka 50 internationella marknader och många olika branscher. Välkommen till Swedexport! 

Export developers that create results!


Internationell affärsutveckling -
med ett helhetsperspektiv

I våra exportutvecklingsprojekt samverkar vi med alla berörda nivåer i företaget.

  • Vi driver uppdragen som tydliga affärsprojekt
  • Vi arbetar tätt tillsammans med företagsledningen
  • Vi förankrar gärna uppdragen med ägare eller styrelse
  • Vi involverar, engagerar och knyter samman helheten
  • Vi driver projekten tillsammans med era medarbetare för att uppnå högsta effekt

Vår arbetsmetod är väl beprövad inom effektiv internationell affärsutveckling. Detta skapar vi med drivkraft, erfarenhet och struktur för internationalisering.

Vi arbetar med en tydlig och genomarbetad arbetsmetodik för genomförande, vi kan vara med som stöd under affärsmöten, vi arbetar med analyser och strategiska val mm.

De flesta projekt innefattar normalt också coaching och mentorskap för inblandade individer. Brukar vara mycket uppskattat!

Allt med syftet att skapa långsiktigt lönsamma internationella affärer.

photo-1602190276434-4cd5500bc6fb-1236w-801h

Lär dig exportutveckling från grunden - via Exportprogram

Vi hjälper er att bli än mer professionella i er exportverksamhet!

Med hjälp av våra digitala utbildningsprogram så får du den kunskap du behöver för att bygga upp framgångsrik exportförsäljning. Oavsett vilken nivå du är på.

Vi tar dig alltifrån era affärsidéer via säljstrategier, handlingsplaner ända till fullt fungerande affärsrelationer i det land du vill satsa på.

Kunskapen lär du dig en gång, men sen kan du använda dig av samma metod, gång efter gång på nya marknader.

Kurserna innehåller olika lektioner, övningsuppgifter och stöttning av kursmentorer med lång erfarenhet av praktisk exportutveckling runt om i världen. Även den riktigt rutinerade exportutvecklaren kan få inspiration och nya verktyg att utveckla sin egen exportförsäljning till nya nivåer.

Du studerar helt i din egen takt och du har tillgång till allt material inklusive länkbibliotek, frågor och svar, Fb-grupp för hjälp under hela 365 dagar.